MARJANOVIĆ NAKON IZLASKA NA SLOBODU ULAZI U RIJALITI? Zoranov advokat šokirao sve: "Nekome ubiju ženu i šta? On ne sme u rijaliti?

Autor:

Hronika

05.10.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Stefan Jokić komentarisao je slučaj Zorana Marjanovića, evo šta je rekao.

MARJANOVIĆ NAKON IZLASKA NA SLOBODU ULAZI U RIJALITI? Zoranov advokat šokirao sve: "Nekome ubiju ženu i šta? On ne sme u rijaliti?

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, ST/Nemanja Pančić

Zoranu Marjanović osuđenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović ukinut je pritvor i prvostepena presuda. 

Apelacioni sud mu je ukinuo pritvor iako je prošle godine u julu Viši sud jednoglasno doneo presudu na 40 godina zatvora zbog, kako se navodi, ubistva supruge pevačice Jelene Marjanović.

Zamoljen da prokomentratiše navode o eventualnom ukljanjanju dokaza nakon izvršenja zločina advokat Zorana Marjanovića Stefan Jokić je rekao.

- Dolazimo do toga da je neko komentarisao i donosio zaključke. Živimo u 2023. godini. Sud je taj koji donosi presudu. Profesionalci treba da procenjuju šta se nalazi u tim dokazima, a ne mi kao javnost. Mi možemo da imamo naša mišljenja. Ali odlučivati o nečijoj subini na taj način mislim da ne stoji. Da bude optužen može biti svako. Niko ne bi voleo da dok sedi u pritvoru da mu se na najgrublji način krše prava - rekao je Jokić.

Povodom mogućnosti da je Marjanović možda sam doprineo svojim ulaskom u rijaliti i javnim ponašanjem da javnost ne bude na njegovoj strani Jokić je rekao da to ne sme biti relevantno:

- Šta to znači? Nekome ubiju ženu i sad on treba da se povuče totalno. Ako je on smatrao da treba da ide u rijaliti to je njegovo pravo. Je li odlazak u rijaliti krivično delo? Dajte molim vas, to su paušalne izjave. Svaki čovek ima pravo da radi u životu šta god hoće. Mi treba da se vratimo na jednu činjenicu. Imamo li konkretnih dokaza ili nemamo konkretnih dokaza. Ne možemo da sudimo na osnovu toga da li nam je neko simpatičan ili nam nije simptičan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading