POŽAR U ROMSKOM NASELJU NA OBRENOVAČKOM PUTU: Baraka potpuno uništena, vatrogasci brzom intervencijom sprečili dalje širenje vatre

Autor:

Hronika

07.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baraka u romskom naselju na Obrenovačkom putu, opština Čukarica, zapalila se večeras u 21.35 sati

POŽAR U ROMSKOM NASELJU NA OBRENOVAČKOM PUTU:  Baraka potpuno uništena, vatrogasci brzom intervencijom sprečili dalje širenje vatre

Foto: Tanjug/AP, ST/Dragan Kadić

Prema informaciji dobijenoj u 21.35 časova, primljena je dojava da je izbio požar u baraci u romskom naselju na Obrenovačkom putu u Gradskoj opštini Čukarica. Dojava je pristigla u 20.59 časova, a na lice mesta su odmah upućena dva vozila iz Vatrogasne stanice Košutnjak sa ukupno 8 vatrogasaca.

Kako se navodi, požar je izbio u baraci koja se nalazi na površini od 50 kvadratnih metara. Vatrogasci su stigli na lice mesta u 21.09 časova i odmah su započeli sa gašenjem požara. Zahvaljujući brzoj reakciji i efikasnosti vatrogasaca, požar je lokalizovan u 21.18 časova.

Prema rečima očevidaca, dim je bio gust i crn, a vatra je bila veoma jaka. Srećom, niko nije povređen u ovom incidentu, ali je baraka potpuno izgorela. Uzrok požara za sada nije poznat, a policija je na licu mesta i vrši uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Nezvanično, saznaje se da je ova baraka bila jedna od retkih koja je još uvek bila naseljena u ovom delu romskog naselja. Ostale barake su već bile napuštene zbog loših uslova za život i rizika od požara koji su česti u ovom delu grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading