KRIJUMČARI DROGE HOĆE DA SE NAGODE: Prevozili osam kilograma kokaina, pa uhvaćeni u Kotežu!

Autor:

Hronika

07.11.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svo troje se sada nalaze u pritvoru.

KRIJUMČARI DROGE HOĆE DA SE NAGODE: Prevozili osam kilograma kokaina, pa uhvaćeni u Kotežu!

Foto: MUP

Kokain

Suđenje Milanu Uboviću (61), Daliboru Petkoviću (41) i Mirjani Strigić (37), koji su optuženi za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

Kako je rekla branilac Petkovića i Strigićeve, Sanja Ćeriman, postoji mogućnost da ovo dvoje optuženih napravi sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivičnog dela, pa je sudija odložila pretres za decembar.

Oni se terete da su u Srbiju prokrijumčarili 8 kilograma kokaina iz Holandije. Uhapšeni su u novembru prošle godine u Kotežu prilikom primopredaje narkotika.

Policija je prvo uhapsila Ubovića i Mirjanu Strigić, koja mu je davala 2 kilograma kokaina, a onda  je pregledan i kamion, koji je vozio Petković i u njemu je pronađeno još 6 kilograma kokaina.

Petković i Strigić su iz Pančeva i bavili su se prevozom robe iz Holandije za srpske kompanije. Kako tužilštvo sumnja u Nemačkoj su upoznali Ubovića iz Rume i šest meseci kasnije počeli su da za njega prevoze narkotike. Drogu su navodno preuzimali u različitim gradovima u Holandiji i isporučivali je Uboviću  u Srbiji, a za to im je on, u zavisnosti od količine isporučenih narkotika, plaćao više stotina evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading