TRAGIČNA SMRT MLADOG LOVCA U IVANJICI: Nesreća u lovu odnela život dobrog i poštenog V.M. (36)

Autor:

Hronika

05.11.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je do tragične nesreće u Ivanjici, kada je mladić V.M. (36) izgubio život.

TRAGIČNA SMRT MLADOG LOVCA U IVANJICI: Nesreća u lovu odnela život dobrog i poštenog V.M. (36)

Foto: shutterstock

 

Kako saznajemo od izvora bliskog slučaju, grupa drugara se vratila iz lova i svratila u jednu od vikendica da ručaju i očiste oružje. Međutim, tokom čišćenja, jednom od njih je opalila puška i metak je usmrtio V.M.


Iako su svi koji ga poznaju opisali kao vrednog, dobrog i poštenog mladića, nesreća je nažalost odnela njegov život. U celoj Ivanjici vlada šok i neverica zbog ovog tragičnog događaja.

Osim što je bio dobar lovac, V.M. je bio i veoma poštovan u svojoj zajednici. Njegovi prijatelji i komšije se sećaju njegove vrednoće i poštenja, a sada su svi u šoku i tuguju zbog izgubljenog života.

Prema informacijama koje su dostupne, nesreća se dogodila kada se grupa drugara vraćala iz lova i svratila u jednu od vikendica. Očigledno je da je nesreća bila neizbežna, ali je ipak teško prihvatiti da je V.M. izgubio život na tako tragičan način.

Ovaj događaj je potresao celu zajednicu i ostavio veliku prazninu u srcima svih koji su poznavali V.M. Njegovo ime će ostati upamćeno kao primer vrednog i poštenog mladića, koji je nepravedno izgubio život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading