UPERIO PIŠTOLJ U NJIH DOK SU UKAZIVALI POMOĆ NJEGOVOM OCU: Lekari preživeli horor - policija u Kikindi reagovala po hitnom postupku!

Autor:

Hronika

05.11.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

UPERIO PIŠTOLJ U NJIH DOK SU UKAZIVALI POMOĆ NJEGOVOM OCU: Lekari preživeli horor - policija u Kikindi reagovala po hitnom postupku!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstcok

Ilustracija

Policajci u Кikindi uhapsili su P. V. (48) sa područja ovog grada, zbog sumnje da je gasnim pištoljem pretio ekipi Hitne.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кikindi uhapsili su P. V., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga.

- On se sumnjiči da je juče, u porodičnom stanu u Кikindi, prilikom ukazivanja lekarske pomoći njegovom ocu, pretio zdravstvenim radnicima Službe hitne pomoći držeći gasni pištolj, da bi potom ostavio pištolj i pomogao medicinskoj ekipi da smeste pacijenta u sanitetsko vozilo. Policija je potom od osumnjičenog oduzela pištolj na gas i manju količinu biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i iste poslala na veštačenje - saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading