DEČAK (14) ZAKLAO ŠEST KOMŠIJSKIH PASA: Prerezao im vratove, JAVNOST ŠOKIRANA

Autor:

Hronika

04.11.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zverstvo nad životinjama u Širokom Brijegu šokiralo je javnost i uznemirilo ljude širom regiona.

DEČAK (14) ZAKLAO ŠEST KOMŠIJSKIH PASA: Prerezao im vratove, JAVNOST ŠOKIRANA

Foto: Shutterstock

 Prema informacijama lokalnih medija, 14-godišnjak je počinio nezapamćen zločin kada je zaklao šestoro pasa u vlasništvu svog komšije.

Fotografije životinja sa prerezanim vratovima su uznemirile javnost, a prema navodima, maloletnik je to učinio kao odmazdu nakon što je jedan od pasa udavio tri kokoške u njegovom komšiluku.


Kako saznaje Avaz, ovaj užasni događaj nije prijavljen policiji, ali je dežurni kantonalni tužilac Josip Aničić izjavio da će biti formiran predmet u vezi sa ovim zločinom. Prema njegovim rečima, zlostavljanje životinja je često povezano sa poremećajem ličnosti.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao osudu za takvo okrutno ponašanje prema životinjama. Vlasnik pasa, čije su životinje bile žrtve ovog zločina, nije želeo da komentariše ovaj događaj.

Zločin nad životinjama je krivično delo, a počinilac se može suočiti sa krivičnom odgovornošću. Ovaj slučaj je još jedan podsetnik na važnost zaštite i poštovanja životinja, kao i potrebu za edukacijom o pravilnom postupanju prema njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Maja

04.11.2023 20:25

Taj i isti kao on, netreba da zive ni jedan minut. Takve psihopate ne treba da hodaju ovom zemljom medju ostalim ljudima. Tu se nista dobro ne moze ocekivati. Na zalost to imamo prilike da se uveravamo svakog dana.