AUTOMOBIL SE ZAKUCAO U KAMION! Tri osobe sa povredama glave hitno prevezene u Klinički centar!

Autor:

Hronika

03.11.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udesu koji se dogodio na auto-putu kod sela Šašinci, povređeno je šest osova, a tri su hospitalizovane.

AUTOMOBIL SE ZAKUCAO U KAMION! Tri osobe sa povredama glave hitno prevezene u Klinički centar!

Foto: shutterstock

ilustracija

U udesu koji se dogodio sinoć oko 18 časova na delu auto-puta kod sela Šašinci povređene su tri osobe koje su odmah prebačene u Klinički centar u Beogradu. Do nesreće je došlo nakon što je automobil u kom su se povređena lica nalazila, udario u zadnji deo kamiona na auto-putu Sremska Mitrovica - Ruma.

Šest osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći. Tri osobe su zadobile lakše povrede, dok je tri putnika pretrpelo ozbiljne povrede glave.

U KC u Beogradu sinoć su nakon dijagnostike iz sremskomitrovačke bolnice sa teškim povredama glave prebačene tri osobe u Beograd, dok su lakše povređeni iz Slovenije, Beograda i Subotice zadržani u bolnici u Sremskoj Mitrovici. Oni su primljeni sa lakšim povredama i očekuje se da sutra budu pušteni sa bolničkog lečenja.

Minivan koji je prevozio putnike, sinoć je iz za sada nepoznatih razloga udario u zadnji deo kamiona. Vozač kamiona, kojeg srećom nije zadesila nijedna povreda, izjavio je da je čuo jak udarac u zadnjem delu svog vozila, što ga je navelo da trenutno zakoči.

Istraga je u toku, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading