JEZIVA LIKVIDACIJA U OMOLJICI PRED UPLAKANOM DECOM! Devojčice šetale, kad je beživotno telo PALO ISPRED NIH - čule su samo PUCANJ!

Autor:

Hronika

01.11.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčice koje su prisustvovale ovom događaju bile su prestravljene i uplašene.

JEZIVA LIKVIDACIJA U OMOLJICI PRED UPLAKANOM DECOM! Devojčice šetale, kad je beživotno telo PALO ISPRED NIH - čule su samo PUCANJ!

Foto: Shutterstock

U mirnom mestu Omoljica, nedaleko od Pančeva, nedavno se dogodio užasan incident u kojem je nepoznata osoba vatrenim oružjem ubila mirnog uličnog psa pred očima dece. Incident se dogodio u subotu veče, i trenutno je u fazi policijske istrage kako bi se utvrdio identitet počinioca.

Prema informacijama prikupljenim, poziv je stigao policiji nakon što je patrola izašla na teren, gde je pronađeno telo psa. Policija trenutno radi na utvrđivanju iz kog oružja je pucano i identifikaciji počinioca.

Jedna od meštanki Omoljice, M.T., koja je svedočila ovom jezivom događaju, izjavila je da je ubistvo psa izvršeno nedaleko od devojčica koje su šetale ulicom. Pas nije predstavljao pretnju i išao je za devojčicama, ali je, nažalost, postao žrtva nečije surovosti.

M.T. je apelovala na građane da prijavljuju nasilje i ne dopuste da osobe koje čine ovakve okrutne postupke ostaju nekažnjene. Devojčice koje su prisustvovale ovom događaju bile su prestravljene i uplašene. Meštanka je izrazila zabrinutost zbog činjenice da su ovakvi slučajevi već ranije zabeleženi u njihovom mestu, ali su, nažalost, ostali nekažnjeni.

Iako je slučaj prijavljen policiji, trenutno se još uvek ne zna ko je počinilac. Meštanka tvrdi da inspektori vredno rade na identifikaciji i brzom razrešenju ovog užasnog incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading