AUTOMOBILOM UDARIO U NEOSVETLJENO ZAPREŽNO VOZILO: Konj pobegao, vozač lakše povređen!

Autor:

Hronika

31.10.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je lakše povređena.

AUTOMOBILOM UDARIO U NEOSVETLJENO ZAPREŽNO VOZILO: Konj pobegao, vozač lakše povređen!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

Večeras oko 18 časova, na deonici puta između sela Presečina i varošice Vučje, došlo je do dramatičnog sudara između zaprežnog vozila i putničkog automobila. Prema nezvaničnim informacijama, putničko vozilo niških registarskih tablica je naletelo na, najverovatnije, neosvetljeno zaprežno vozilo na raskrsnici.

Sudar je bio toliko jak da je konj koji je vukao zaprežno vozilo uspeo da pobegne, dok je čovek koji je upravljao njima zadobio lakše povrede. Na sreću, jedan od putnika je lakše povređen.

Iako su zaprežna kola pretrpela teška oštećenja, brza reakcija nadležnih je omogućila da se ona brzo uklone sa kolovoza. Zahvaljujući tome, saobraćaj na ovoj deonici puta nije bio u većem zastoju.

Meštani ovog područja ističu da je ova deonica puta poznata po udesima, posebno tokom zime i jeseni, zbog česte pojave magle. 

Očevici su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju, koji su stigli na mesto nesreće u rekordnom roku. Policija je započela istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog dramatičnog sudara i pronašla odgovorne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading