CELO SELO ZAVIJENO U CRNO! Adrian (23) poginuo vraćajući se sa njive, scene sa mesta nesreće su jezive!

Autor:

Hronika

31.10.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrian R. poginuo je vraćajući se sa njive, kada se prevrnuo traktor sa prikolicom.

CELO SELO ZAVIJENO U CRNO! Adrian (23) poginuo vraćajući se sa njive, scene sa mesta nesreće su jezive!

Foto: Facebook

Banatsko Novo Selo kod Pančeva pre godinu dana zavijeno je u crno kada je Adrian R. (23) poginuo kada se njegov traktor sa prikolicom prevrnuo dok se vraćao sa njive. Bio je sin jedinac i u selu je bio poznat kao saksofonista u lokalnom orkestru.

Kako se navodilo, tragedija se dogodila na čuvenoj uzbrdici u njivama kod Banatskog Novog Sela, gde su česte tragedije.

- Adrian je vozio traktor sa ogromnom kamionskom prikolicom! Bio je u njivi gde je vršio suncokret! Krenuo je kući, a zatim je došao do kobnog brega, gde su ljudi već ginuli ili se povređivali. Na bregu se prikolica zanela i došlo je do prevrtanja traktora. Od siline udarca cela kabina je bila razvaljena, a meštani pričaju da ga je zapravo dokrajčio točak od prikolice koja se zanela pravo na njega. Smrt je bila trenutna - rekao je ranije za medije jedan od meštana Banatskog Novog Sela i rekao je da su svi u šoku:

- Ovo je velika tragedija za sve nas! Bio je mlad, dobar i vredan! Njegova porodica je zavijena u crno, jer je bio sin jedinac! Šta će njegovi roditelji sada to sam Bog zna! Završio je mašinsku školu u Pančevu i muzičku školu! Svirao je saksofon i bio je odličan u tome! Bio je član lokalnog orkestra koji je svirao takvu vrstu muzike - rekao je i dodao:

- Iz dobre je i domaćinske porodice. Njegov otac je radio pri crkvi i išao je zajedno sa popom na vršenje službi! Adrian iako je imao svega 23 godine bio je ozbiljan poljoprivrednik i veoma uspešan. Njegova porodica je prava religiozna i vredna porodica. Prodavali su sir, mleko… Adrian se bavio i stočarstvom i poljoprivredom.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading