NASTAVLJA SE SUĐENJE INSTRUKTORU JAHANJA! Danas oči u oči sa dve devojke koje svedoče o užasima u školi

Autor:

Hronika

25.10.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen je sredinom septembra prošle godine i od tad se nalazi u pritvoru.

NASTAVLJA SE SUĐENJE INSTRUKTORU JAHANJA! Danas oči u oči sa dve devojke koje svedoče o užasima u školi

Foto: shutterstock, Printscreen/Instagram

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se svedočenjem oštećenih nastavi suđenje Milošu Đ. (69), optuženom da je počinio više krivičnih dela silovanja, polnog uznemiravanja nad polaznicama škole jahanja, a od kojih su neke bile maloletne, prenosi Tanjug.

Na današnje suđenje su pozvane da svedoče oštećene devojke, ali još nije poznato da li će suđenje biti otvoreno za javnost.

Miloš Đ. je na prethodnom suđenju rekao da će iskoristiti svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, te je dodao da nije tačno da je učinio krivična dela koja mu se stavljaju na teret i da devojke koje su ga prijavile “nisu u pravu”.

Optuženi je na pripremnom ročištu koje je bilo zatvoreno za javnost, na pitanje sudije kako se izjašnjava na optužbe, rekao da nije kriv.

Miloš Đ. je optužen da je izvršio krivična dela – silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Uhapšen je sredinom septembra prošle godine i od tad se nalazi u pritvoru.

On se sumnjiči da je sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja.

Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading