BIVŠI VATERPOLISTA OSUĐEN DA DOŽIVOTNU! Iz osvete svirepo ubio bivšu devojku - izručuje se u Crnu Goru!

Autor:

Hronika

24.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dabović izbo bivšu devojku nasmrt.

BIVŠI VATERPOLISTA OSUĐEN DA DOŽIVOTNU! Iz osvete svirepo ubio bivšu devojku - izručuje se u Crnu Goru!

Foto: facebook.com

Dejan Dabović, Dušanka Jocović

Dejan Dabović, bivši vaterpolista iz Herceg Novog, 26. decembra 2019. godine je na svirep način ubio svoju bivšu devojku Dušanku Jocović. On ju je nožem iz osvete jer je raskinula sa njim izbo ispred zgrade u kojoj je živela, u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu, a nesrećna devojka je preminula na putu ka Urgentnom centru.

Dabović je 24. marta 2021. godine proglašen krivim zbog krivičnog dela ubistvo i krivičnog dela razbojništvo (u kladionici koje je bilo dan pre ubistva.), te osuđen na kaznu doživotnog zatvora. On će uskoro biti izručen Crnoj Gori, gde će nastaviti sa izdržavanjem kazne zatvora.

Rešenjem Višeg suda Novom Sadu 25. februara 2022. godine, usvojena je molba branioca da se osuđeni Dabović Dejan premesti u Republiku Crnu Goru, čiji je državljanin, radi daljeg izdržavanja kazne doživotnog zatvora. Navedeno rešenje je potvrđeno rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu od 1. juna 2022. godine.

Navedenim odlukama izražen je stav pravosudnih organa Republike Srbije u vezi sa krivičnim delima izvršenim od strane osuđenog Dabović Dejana, izrečenoj kazni i mestu izdržavanja kazne doživotnog zatvora, a organizacija i transfer osuđenog biće realizovana u skladu sa daljim tehničkim odlukama nadležnih organa Republike Srbije i Republike Crne Gore.

Republika

Foto: facebook.com

Dejan Dabović ubio svoju bivšu devojku Dušanku Jovcović

Tvrdio da se kaje

Dabović je na jednom od suđenja istakao da se kaje zbog zločina koji je izvršio.

- Poslednjih godinu dana, otkako sam u pritvoru, stalno razmišljam o tome šta sam uradio i kajem se. Sećam se da sam Dušanku udarao pesnicama po glavi i ničega više. Ne znam kada sam izvadio nož. Sledeće čega se sećam je dolazak u sobu u hostelu.

Takođe, on je govoreći o njihovoj vezi rekao da su oboje bili ljubomorni, kao i da je zbog toga dolazilo do svađa. Imao je, kako je rekao, potrebu da se vidi sa njom, i 25. decembra je otišao do njene zgrade, ali je nije pronašao. Doao je i da su se sutradan našli kod Limanske pijace, prošetali i ragovarali o svojim životima.

- Ušli smo u radnju, kupila je vodu i nekoga je pokušala da pozove preko telefona i čuo sam kada je rekla da je Dejan Dabović sa njom i da joj preti nožem - ispričao je optuženi:

- To me je užasno pogodilo, krenuo sam da je zagrlim, a ona je vikala da se sklonim od nje. Odgurnula me je i pljunula i to me je razbesnelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading