EVO KO JE DOKTOR KOJI JE JUČE HTEO DA SE UBIJE NA AUTOKOMANDI! Ugledni anesteziolog, iza njega decenije iskustva!

Autor:

Hronika

23.10.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko K. (55), koji je sinoć oko 20 sati pozvao policiju, otkrio svoju lokaciju i izrazio nameru da izvrši samoubistvo, je ugledni anesteziolog i reanimatolog sa Vojnomedicinske akademije (VMA).

EVO KO JE DOKTOR KOJI JE JUČE HTEO DA SE UBIJE NA AUTOKOMANDI! Ugledni anesteziolog, iza njega decenije iskustva!

Foto: FOTO TANJUG MILOS MILIVOJEVIC

 Željko K. je diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1994. godine, a zatim je 2004. godine stekao specijalizaciju iz anesteziologije sa reanimatologijom.

U periodu od 1994. do 1997. godine radio je u Domu zdravlja Sjenica, dok je od 2000. do 2004. bio na specijalizaciji na VMA.

Važno je napomenuti da će Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenuti istragu zbog oružja koje je pronađeno kod ovog cenjenog doktora.

Podsećamo da je Željko K. pozvao policiju na broj 192, predstavio se kao doktor, locirao svoj boravak u parku i izrazio nameru da izvrši samoubistvo. Na terenu na Autokomandi su odmah reagovali brojni pripadnici policije i Hitne pomoći. U međuvremenu, stigla su i njegova braća, koja su uspešno pregovarala s njim i ubedila ga da se preda vlastima.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kom

23.10.2023 13:44

Hoćeš da se ubiješ i onda zoveš policiju i kažeš gde si. E jado, jadni.