KAMION POKOSIO BICIKLISTU! Muškarca izvlačili ispod točkova!

Autor:

Hronika

20.10.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila kada je kamion udario biciklistu, koji je nakon udarca pao pod točkove i ostao zaglavljen ispod vozila.

KAMION POKOSIO BICIKLISTU! Muškarca izvlačili ispod točkova!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Danas, nešto pre 14 časova, u Kaću se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je 67-godišnji muškarac zadobio ozbiljne povrede nakon što ga je kamion udario dok se kretao biciklom. Nesreća je izazvala ozbiljnu zabrinutost, a hitna pomoć i vatrogasci odmah su reagovali na poziv za pomoć.

Nesreća se dogodila kada je kamion udario biciklistu, koji je nakon udarca pao pod točkove i ostao zaglavljen ispod vozila. Hitna pomoć i vatrogasci stigli su na lice mesta kako bi pružili potrebnu medicinsku negu i osigurali bezbedno izvlačenje povređenog muškarca.

Doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, izvestio je da je njihova ekipa intervenisala i brzo pružila medicinsku pomoć povređenom biciklisti. Muškarac je bio svestan, ali je imao teške povrede. Nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezen je na odeljenje reanimacije Univerzitetskog kliničkog centra (UC KCV) radi daljeg lečenja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading