SKANDALI NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Advokat kažnjen sa 100.000 dinara!

Autor:

Hronika

19.10.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom delu suđenja učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole, mahom maloletnih nastavila je da svedoči Milena Radulović, jedna od žrtvi Aleksića.

SKANDALI NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Advokat kažnjen sa 100.000 dinara!

Foto: republika

Branilac Jakovljević je na početku ročišta tražio od sudije da odredjuje česte pauze zbog lošeg zdravlja optuženog.

Advokat Borivoje Borović, punomoćnik jedne od oštećenih devojaka, usprotivio se i rekao da Jakovljević pravi farsu jer je očigledno budući da nema nedicibsku dokumentaciju kojom to dokazuje. 

Oštećena Milena Radulović u jednom trenutku pitala je sudiju :" Zašto se on meni smeje" budući da joj je Aleksićev punomoćnik sve vreme postavljao pitanja sa osmehom na licu koji je u momentima prerastao u smeh.

Sudija Zoran Božović u više navrata je opomenuo advokata Jakovljevića da se ponaša pristojno i da poštuje sud jer je na neprimeren način negodovao kada bi sudija odbio njegova pitanja Radulovićevoj kao suvišna jer je prethodno na ista već odgovorila.

- Osim što ne poštujete sud, Vi ste vrlo nekulturni  i kažnjavam vas sa 100.000 dinara zato što ste uprkos opomenama izrečenim danas ometali suđenje - rekao je sudija Božović.

Posle sat i po ispitivanja, odredio je pauzu od 15 minuta radi odmora.

Milenu Radulović danas je došlo mnogo kolega da podrži, izmedju ostalih Andrija Milošević i Milan Marić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading