UBIO ŽENU PA MIRNO SAČEKAO POLICIJU: Evo šta se dešavalo u Paraćinu nakon jezivog porodičnog zločina!

Autor:

Hronika

14.10.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz ove porodice prethodno nije bilo prijava za nasilje.

UBIO ŽENU PA MIRNO SAČEKAO POLICIJU: Evo šta se dešavalo u Paraćinu nakon jezivog porodičnog zločina!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Teška porodična tragedija desila se u paraćinskoj Ulici Braće Jugovića, gde je muškarac M. L. (73), nožem presekao vrat svojoj supruzi K. L. (71), koja je od teške povrede uskoro preminula.

Kako nezvanično saznajemo ubistvo je prijavljeno u prepodnevnim satima, ali policija osnovano sumnja da se porodična tragedija dogodila posle svađe tokom noći.

Takođe, komšije ističu da je M. L. posle zločina "najnormalnije" sačekao policiju, čak i razgovarao s policajcima pre nego što je uhapšen i odvezen u pritvor.

Iz ove porodice prethodno nije bilo prijava za nasilje.

Uviđaj su na licu mesta obavili su pripadnici PU Jagodina, u prisustvu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, koji je naložio obdukciju tela ubijene žene.

Kako je potvrđeno saopštenjem Policijske uprave u Jagodini, M.L. (73) je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. U tom roku, on će uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje u jagodinsko Više javno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading