BOJI SE DA ĆE MU ĆERKA ZAVRŠITI U HRANITELJSKOJ PORODICI: Advokati Vladimira Kecmanovića potvrdili da je očajan, ali MISLI DA NIJE KRIV I BRANIĆE SE!

Autor:

Hronika

13.10.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović 10. oktobra je u obraćanju novinarima saopštio da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv Vladimira K, kao i protiv njegove majke Miljane K, vlasnika streljačkog kluba i instruktora u tom klubu.

BOJI SE DA ĆE MU ĆERKA ZAVRŠITI U HRANITELJSKOJ PORODICI: Advokati Vladimira Kecmanovića potvrdili da je očajan, ali MISLI DA NIJE KRIV I BRANIĆE SE!

Foto: ST/D. KADIĆ

Advokat Borivoje Borović branilac Vladimira K. oca dečaka koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribikar" ubio 10 osoba, rekao je danas da će insistirati da suđenje bude javno.

Advokatski tim se brine i za to da devojčica nastavi školovanje, međutim ona se trenutno školuje na daljinu.

- Njoj je za sada omogućen nekakav vid školovanja koji ne odgovora onome što bi bilo adekvatno, budući da ne postoje nikakve prepreke da ona pohađa normalno školu - rekli su na konferenciji.

Na pitanje da li je Vladimir Kecmanović spreman na bilo kakav sporazum, advokat je odgovorio:

- On je taj sporazum apsolutno odbio, on smatra da nije uopšte kriv. Radi se o čoveku koji se bavio sportskim streljaštvom i koji je vodio sina da gađa sa vazdušnim pištoljem.S druge strane, zamislite kako je strašan pritisak kada mora da razmišlja da li će mu dete biti poslato u neku hraniteljsku porodicu. Rekao je samo mi ostavite ostatak porodice na miru. Dakle, braniće se.

Podsetimo, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović 10. oktobra je, saopštio da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv oca dečaka koji je 3. maja ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio još šest osoba, kao i protiv njegove majke, vlasnika streljačkog kluba i instruktora u tom klubu.

Otac je imao metalni sef u kući sa šifrom, ali je oružje, iako je imao maloletnu decu, držao u plastičnom koferu u predsoblju, koji je bio lako dostupan. Kofer je mogao lako da se otvori na točkiće i za njega je bila poznata šifra.

Otac je često vodio sina u streljanu, učeći ga kako da koristi vatreno oružje, čak i dok je omogućavao sinu da vidi kako otvara i zaključava kofere sa oružjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Magda

13.10.2023 13:38

Puna podrška za Borivoja i njegov tim , napunile su mi se oči suzama kada ih slušam kao da je moja obitelj u pitanju. Govorim nepristrano , strašno je ovo što se desilo i žao mi je svih žrtava i naravno da je teška ova situacija , ovo se svima nama moglo dogoditi.

Nadja

13.10.2023 18:18

@Magda - Da Bogdom su djeca roditelja monstruma Vladimira I Miljane uzeta prije od takvih narcisoidnih poremecenih roditelja ovakva tagedija nad tragedijama izuzetne djece I njihovih pirodica ne bi se ni dogodila.

Neko

14.10.2023 22:58

@Nadja - Deca imaju babe i dede i nikako nece zavrsiti u hraniteljskim porodicama! Ne sekirajte se previse, vodite vase brige i zovot!

Ha

13.10.2023 19:37

@Magda - Znate li uopće što znači govoriti nepristrano kad već dajete podršku masovnim ubojicama.? I to sa suzama u očima.