ULETEO U RASKRSNICU NA ČISTO CRVENO I POKOSIO KOMUNALCE: Teška nezgoda na Novom Beogradu - ima teško povređenih!

Autor:

Hronika

09.10.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici su prepričali da je bahati vozač proleteo kolima i uleteo u raskrsnicu kada je na semaforu bio zabranjen prolaz, odnosno crveno svetlo.

ULETEO U RASKRSNICU NA ČISTO CRVENO I POKOSIO KOMUNALCE: Teška nezgoda na Novom Beogradu - ima teško povređenih!

Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Novom Beogradu, na raskrsnici Vinogradske i Državnog puta Drugog A reda, kod petlje Surčin, povređena je patrola Komunalne milicije "Beli".

U njihovo službeno vozilo svojim automobilom udario je muškarac K. V. (24) prošavši kroz crveno svetlo.

- Kod više oštećenih, odnosno službenika pripadnika komunalne policije nastupile su kod nekih teške, a kod nekih lakše telesne povrede - saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.  

Tužilaštvo je u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, odredilo zadržavanje osumnjičenom K.V. tereteći ga za izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 1 u vezi sa članom 289 stav 1 Krivičnog zakonika.                                                                                           
S tim u vezi naloženo je sprovođenje osumnjičenog u prostorije tužilaštva radi saslušanja koje je određeno u utorak 11.10. ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading