MOLIM SE BOGU DA OTVORIŠ SVOJE PLAVE OČI I DOĐEŠ KUĆI: Devojčica (11) koja je jedina preživela tešku saobraćajnu nesreću kod Užica i dalje u teškom stanju!

Autor:

Hronika

08.10.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica se nada da će N. S. uspeti da se oporavi i vrati kući.

MOLIM SE BOGU DA OTVORIŠ SVOJE PLAVE OČI I DOĐEŠ KUĆI: Devojčica (11) koja je jedina preživela tešku saobraćajnu nesreću kod Užica i dalje u teškom stanju!

Foto: Shutterstock, Printscreen/www.facebook.com/srdjanseratlic

Devojčica N. S. (11) iz Beograda, koja je jedina preživela stravičnu saobraćajnu nesreću koja se dogodila 27. avgusta ove godine na putu Užice-Zlatibor, a u kojoj su poginuli njeni baba Zorica (66), deda Dragoslav (65) i rođena sestra Dunja S. (9), kako saznajemo, nalazi se u bolnici u teškom stanju.

Mesec i po dana nakon što se dogodila porodična tragedija, na društvenoj mreži Fejsbuk, stric devojčica se oglasio uz potresne reči.  

Naime, Srđan S. je objavio sliku na kojoj se nalazi N. S. zajedno sa svojom pokojnom sestrom Dunjom:

- Molim ti se Bože da mi moja Ćoksi progleda i poživi, da otvori svoje najlepše plave oči i dođe svojoj kući. Samo ti nam sada možeš pomoći. Usliši naše molitve i vrati nam u život našu Nanicu Žabicu. Dunju si nam odveo put anđela, ne dozvoli da nas i Ninić napusti - napisao je neutešni stric.

Foto: Printscreen/www.facebook.com/srdjanseratlic

 

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se 27. avgusta oko 8 časova ujutru, kada se putničko vozilo "ševrolet spark" zakucalo u NIS kamion-cisternu. U automobilu smrti nalazili su se baka, deka i dve unuke. Nažalost, bračni par poginuo je na licu mesta, dok je mlađa devojčica Dunja preminula po prijemu u bolnicu.

Putničkim vozilom kobnog jutra upravljao je Dragoslav, koji je, inače, radio u skupštini Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading