NOVI DETALJI UBISTVA INSPEKTORA U BIJELJINI! Na Markovića pucano iz neposredne blizine, kod Bošnjakovića zablokirao pištolj, ORUŽJE BACILI KOD KONTEJNERA!

Autor:

Hronika

06.10.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se navodi u rešenju o određivanju pritvora Brčacima Nikoli Kokanoviću i Deni Saviću, kao i njegovom bratu Bojanu Saviću i Dejanu Šariću iz Bijeljine, koji se sumnjiče da su pokušali da mu pomognu.

NOVI DETALJI UBISTVA INSPEKTORA U BIJELJINI! Na Markovića pucano iz neposredne blizine, kod Bošnjakovića zablokirao pištolj, ORUŽJE BACILI KOD KONTEJNERA!

Foto: MUP RS, youtube.com/RTRS vijesti

Osumnjičeni se terete da su se u noći između 1. i 2. oktobra oko 23:50 časova vozili do kluba JIL, gde su se u to vreme nalazili Nenad Marković i suspendovani policajac Dalibor Bošnjaković.

- Svi su zajedno ušli u objekat, a Nikola Kokanović i Deni Savić su krenuli u pravcu toaleta, kako bi pronašli Markovića i Bošnjakovića, dok su Bojan Savić i Dejan Šarić seli za sto pored ulaznih vrata - navodi se u odluci da navodi se o pritvoru, koji je objavio Okružni sud u Bijeljini.

Kokanović i Deni Savić, dodaje se, uočili su Markovića i Kokanovića, a jedan od njih im je uputio znak rukom, a zatim su nastavili ka izlazu.

Takođe, ističe se da je Kokanović bio svestan da bi ispaljivanjem hitaca mogao da ubije Markovića i Bošnjaka, što mu je i bila namera.

- Nakon što je Marković otvorio vrata i izašao ispred restorana, dok je za njim izlazio i Bošnjaković, a odmah iza njih Bojan Savić i Dejan Šarić, Kokanović je iz neposredne blizine pucao u gornji levi deo tela Mrkovića – grudi. iz pištolja 'Crvena zastava', kalibra 7,65 mm, ispalio dva hica usljed čega je Nenad pao na trotoar, a zatim okrenuo pištolj u pravcu Bošnjakoviću povlaćeči nekoliko puta obarač, pri čemu je zatvarač bio u zadnjem položaju usled nedostatka metaka ili blokiranja oružja - navodi se u Odluci.

Deni Savić je sve ovo posmatrao i potom krenuo prema Bošnjakoviću, udarivši ga desnom nogom.

- Kokanović je u tom trenutku krenuo ka podzemnoj garaži stambene zgrade gde je trebalo da odbaci pištolj i garderobu, dok su preostala trojica, iako svesni da pomažu da Kokanović ne bude otkriven, što su želeli, krenuli ka hotel - navodi se u odluci.

Ušli su u sporednu ulicu paralelnu sa ulicom gde su se sastali sa Kokanovićem kako bi mu omogućili bekstvo.

- U neposrednoj blizini kontejnera za smeće od sebe su odbacili tri pištolja, a zatim se uputili prema ulici kako bi obezbedili prevoz za dalji beg - navodi se u Rešenju koje su prenele Nezavisne.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading