ŽENA PALA SA PRVOG SPRATA GERONTOLOŠKOG CENTRA U NIŠU: Starica hitno hospitalizovana!

Autor:

Hronika

30.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska osoba primljena je danas u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu nakon pada sa prvog sprata.

ŽENA PALA SA PRVOG SPRATA GERONTOLOŠKOG CENTRA U NIŠU: Starica hitno hospitalizovana!

Foto: shutterstock, google earth/printscreen

Korisnica Gerontološkog centra u Nišu D.R. (65) pala je sa prvog sprata ove ustanove nakon čega je primljena u Urgentni centar  Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu.

- Odmah nakon prijema, urađena je hitna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđena kontuzija bubrega i fraktura lumbalnog pršljena. Pacijentkinja je stabilnih vitalnih parametara i zadržana je u UC UKC Niš, radi dalje opservacije - kažu u UKC Niš, prenosi Blic.

U niškoj policiji je potvrđeno da je oko 11 časova događaj prijavljen iz Hitne pomoći koja je zbrinula povređenu ženu i da se utvrđuju sve okolnosti slučaja.

- Odmah po prijemu obaveštenja policija je izašla na lice mesta i sprovela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu-

Prema nezvaničnim informacijama za sada nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale na bilo koje krivično delo, ali do okončanja istrage nijedna mogućnost se ne isključuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
МиБ

30.09.2023 19:28

Старица.... 65 година.... па у пензију се данас иде са 65 година... како тако можете да вређате жену...