DOLIJAO POLICIJI LESKOVAČKI LOPOV! Uhapšen muškarac zbog sedam krađa!

Autor:

Hronika

29.09.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đ. R. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, gde je priznao izvršenje krivičnih dela.

DOLIJAO POLICIJI LESKOVAČKI LOPOV! Uhapšen muškarac zbog sedam krađa!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Policija u Leskovcu je uhapsila Đ. R. (44) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio tri teške krađe i jednu krađu na teritoriji grada.

Đ. R. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, gde je priznao izvršenje krivičnih dela. Nakon toga, protiv njega je podnet optužni predlog. Sudija nije odredio pritvor, s obzirom na to da osumnjičeni ima uredno prijavljenu adresu, nema okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, niti indikacija da će ometati postupak ili ponoviti krivična dela u kratkom vremenskom periodu, saopšteno je iz leskovačkog tužilaštva.

Prema informacijama Policijske uprave Leskovac, Đ. R. se sumnjiči da je koristeći odsustvo vlasnika, obio tri kuće na teritoriji grada i ukrao novac, garderobu i druge predmete. Takođe, sumnjiči se da je iz portirnice jedne ustanove ukrao torbicu i odevne predmete koje je tamo pronašao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading