''REKLA JE: SILOVAO ME JE PET PUTA!'' Otkriveno šta se dešavalo noć pre nego što je Kapisoda UBIO Kseniju Pajčin, pa presudio sebi!

Autor:

Hronika

28.09.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragediji ljubavnog para prethodila ozbiljna svađa, otkriveni detalji.

''REKLA JE: SILOVAO ME JE PET PUTA!'' Otkriveno šta se dešavalo noć pre nego što je Kapisoda UBIO Kseniju Pajčin, pa presudio sebi!

Foto: Youtube.com printscreen

Maneken Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine ubio je pevačicu Kseniju Pajčin u njenom stanu, a onda presudio sebi. O toj tragediji se priča i dan danas, mnogi imaju svoje teorije šta je bio motiv, kao i šta se dešavalo neposredno pre ubistva.

Nebojša Tubić Žabac, jedan od retkih opasnih momaka koji je preživeo devedesete godine prošlog veka, govorio je pre nekoliko godina u emisiji Balkan info o najtragičnijoj ljubavnoj priči sa estrade i šta je prethodilo stravičnoj tragediji.

- U to vreme pandan Kseniji je bila grupa Models i ja sam se muvao sa Sandrom i Ivanom, a Sindi je bila u vezi sa menadžerom. Posle sam Kseniju viđao sa Banetom iz grupe 187, bila je valjda sa njim u šemi. U međuvremenu, sa Ksenijom je u vezi bio Mokin sin, Zvezdan Slavnić i ubije čoveka zbog nje - rekao je Žabac i dodao:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nebojša Tubić Žabac

- Kasnije sam je viđao sa onim malim Filipom Kapisodom. U to vreme Nevena Models je bila sa Petrom Kapisodom. Petar je bio Filipov brat od strica i čuveni rukometaš koji je bio sportista sa najmanjim procentom masti u telu.

- Potom sam ih sreo u Stefan Braunu na slavlju povodom ženidbe jednog mog drugara i Mimi iz Modelsica. Ja uđem u lift, kad tamo Ksenija i Kapisoda. Kaže ona meni: “Što se ti meni ne javiš?” Kažem ja: “Kako da ti se javim kad si sa dečkom?” Kaže ona: “Nije mi to dečko, to mi je modni kreator.” I on je udari laktom. Ja tu poludim i kažem: “Alo dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom!” Kad smo ušli unutra, ona malo popila i počne njemu da prkosi. Pokaže na mene i kaže: “On me je silovao 5 puta na veče kad sam imala 18 godina.” Dečko onako je samo gleda, shvata da ga provocira - prisetio se on i dodao šta se dešavalo veče pre ubistva:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin

- Veče pre ubistva, bio sam sa Gocom Božinovskom u klubu XL. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me u usta. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna sa njim i da je pobacila. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Nije mi jasno da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
stiv

29.09.2023 10:06

prenela mu aids a i droga normalno