OVO JE STUDENTSKI DOM GDE JE POMAHNITALI MLADIĆ ULETEO SA REPLIKOM PIŠTOLJA! Pretio svojoj devojci, a i policiji - studenti u ŠOKU! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

28.09.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač je, prema nezvaničnim izveštajima, pretio da će ubiti svakog ko mu priđe, uključujući i policiju.

OVO JE STUDENTSKI DOM GDE JE POMAHNITALI MLADIĆ ULETEO SA REPLIKOM PIŠTOLJA! Pretio svojoj devojci, a i policiji - studenti u ŠOKU! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/D. KADIĆ

Beogradska policija je uhapsila dvadesetjednogodišnjeg K.R. i, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredila mu zadržavanje do 48 sati zbog ozbiljnih prekršaja, uključujući ugrožavanje sigurnosti i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Prema dostupnim informacijama, K.R. je ušao u jedan studentski dom u Košutnjaku sa replikom pištolja i uputio se u sobu gde se nalazila njegova devojka. Tokom verbalnog sukoba sa njom, držao je "oružje" i izrekao pretnje. Nakon što su devojka i njena drugarica uspele da pobegnu iz sobe, radnik obezbeđenja je navodno pozvao policiju.

Napadač je, prema nezvaničnim izveštajima, pretio da će ubiti svakog ko mu priđe, uključujući i policiju. Policija je brzo intervenisala i uspela da ga savlada. Takođe, nezvanično, pronađena je replika pištolja koju je koristio.

Ovaj incident je izazvao paniku među studentima u domu, a nadležne vlasti preduzele su brze i odlučne mere kako bi rešile situaciju. Detalji istrage i sudski postupak će verovatno razjasniti okolnosti ovog slučaja i šta je dovelo do takvog ponašanja učinioca.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading