UBILI ALBANCA NA GRANIČNOM PRELAZI BATROVCI?! Ilegalno prešao granicu: Mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta!

Autor:

Hronika

28.09.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić iz Albanije preminuo nakon napada na granici.

UBILI ALBANCA NA GRANIČNOM PRELAZI BATROVCI?! Ilegalno prešao granicu: Mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta!

Foto: republika.rs

Vozač kamiona je pronašao telo mladića u blizini granice, a policija trenutno traga za osobama koje su napale dva mladića na ulazu u selo Batrovci 26. septembra.

Prema izvorima, jedan od napadnutih mladića je iz Albanije, a navodno je ilegalno prešao granicu sa još jednim mladićem. Obojica su bili deportovani iz Hrvatske i vraćali su se peške. Prve informacije sugerišu da je jedan od mladića izboden nožem i da je preminuo na mestu napada. Drugi mladić je uspeo da pobegne.

Vozač kamiona je svedočio da je video grupu ljudi na putu blizu granice i jednog mladića koji je trčao.

- Nešto kratko nakon toga, između kamiona, ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava, a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću, jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata - rekao je vozač kamiona iz Bosne.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading