SIN IZ PAKLA U PINOSAVI PREBIO RODITELJE! Izudarao oca pesnicama u glavu - STRPALI GA U LAZU!

Autor:

Hronika

27.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovo trenutno zdravstveno stanje nije još uvek poznato, ali se očekuje da će biti pod stalnim nadzorom lekara

SIN IZ PAKLA U PINOSAVI PREBIO RODITELJE! Izudarao oca pesnicama u glavu - STRPALI GA U LAZU!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

U mirnom naselju Pinosava, nedaleko od Beograda, došlo je do jezivog incidenta nasilja u porodici. Prema informacijama koje je saopštila policija, D. L. (39) brutalno je napao svoje roditelje, oca Z. L. (62) i majku Lj. L. (58), dovodeći ih u ozbiljnu opasnost.

Incident se desio nakon što je eskalirala svađa unutar porodičnog doma. D. L. je iz nekog razloga izgubio kontrolu i počeo fizički napadati svoje roditelje. Pesnicama je ciljano udarao u glavu i telo oca, a zatim se okomio na majku, nanoseći im ozbiljne povrede.

Brzom intervencijom hitne pomoći, povređeni roditelji su prevezeni u bolnicu "Laza Lazarević" gde im je pružena medicinska pomoć. Njihovo trenutno zdravstveno stanje nije još uvek poznato, ali se očekuje da će biti pod stalnim nadzorom lekara.

Policija iz Voždovca u saradnji sa Drugim Odeljenjem za borbu protiv trgovine ljudima i nasilja u porodici brzo je reagovala na poziv za pomoć. D. L. je odmah priveden i protiv njega je podneta prijava zbog nasilja u porodici, što je krivično delo koje može biti strogo kažnjeno zakonom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading