SIN IZ PAKLA U PINOSAVI PREBIO RODITELJE! Izudarao oca pesnicama u glavu - STRPALI GA U LAZU!

Autor:

Hronika

27.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Njihovo trenutno zdravstveno stanje nije još uvek poznato, ali se očekuje da će biti pod stalnim nadzorom lekara

SIN IZ PAKLA U PINOSAVI PREBIO RODITELJE! Izudarao oca pesnicama u glavu - STRPALI GA U LAZU!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

U mirnom naselju Pinosava, nedaleko od Beograda, došlo je do jezivog incidenta nasilja u porodici. Prema informacijama koje je saopštila policija, D. L. (39) brutalno je napao svoje roditelje, oca Z. L. (62) i majku Lj. L. (58), dovodeći ih u ozbiljnu opasnost.

Incident se desio nakon što je eskalirala svađa unutar porodičnog doma. D. L. je iz nekog razloga izgubio kontrolu i počeo fizički napadati svoje roditelje. Pesnicama je ciljano udarao u glavu i telo oca, a zatim se okomio na majku, nanoseći im ozbiljne povrede.

Brzom intervencijom hitne pomoći, povređeni roditelji su prevezeni u bolnicu "Laza Lazarević" gde im je pružena medicinska pomoć. Njihovo trenutno zdravstveno stanje nije još uvek poznato, ali se očekuje da će biti pod stalnim nadzorom lekara.

Policija iz Voždovca u saradnji sa Drugim Odeljenjem za borbu protiv trgovine ljudima i nasilja u porodici brzo je reagovala na poziv za pomoć. D. L. je odmah priveden i protiv njega je podneta prijava zbog nasilja u porodici, što je krivično delo koje može biti strogo kažnjeno zakonom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading