PRVI SNIMCI SA MESTA GDE SE DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZAKUCAO U AUTOMOBILE: Vozačka mu istekla u januaru, on i dalje upravljao vozilom (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća se dogodila u 6.05 časova.

PRVI SNIMCI SA MESTA GDE SE DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZAKUCAO U AUTOMOBILE: Vozačka mu istekla u januaru, on i dalje upravljao vozilom (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Starsport

Duško Vujošević imao udes

Jutros oko 6 sati u Njegoševoj ulici u centru Beograda, poznati košarkaški trener Duško Vujošević izazvao je saobraćajnu nesreću. Vujošević je upravljao svojim automobilom BMW X3 kada je zakačio dva parkirana vozila i zid jednog lokala dok je izlazio iz garaže.

Srećom, nema povređenih osoba, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilima mazda 6 i ševrolet, kao i na lokalu. Takođe, utvrđeno je da je Vujoševiću istekla vozačka dozvola. Policija je ustanovila da mu je dozvola istekla u januaru.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 6.05 časova kada je Vujošević pošao na dijalizu.

Prema rečima svedoka, kada je izašao iz podzemne garaže zastao je na trotoaru, a onda mu je noga skliznula sa kočnice na gas i zakucao se u parkirana vozila u suprotnom smeru.

 

Na licu mesta, reporteri portala Republika.rs, zatekli su oštećene automobile. A saznali smo i da policijski uviđaj nije dugo trajao. Tokom uviđaja, konstatovana je materijalna šteta, ali i da nema povređenih. Dolaskom policije Vujoševiću je urađen alko-test i bio je megativan.

Vujoševićev BMW ima veliko oštećenje na prednjem delu vozila, mazdi je odvaljen prednji branik, a ševroletu je izgreban zadnji branik.

Da podsetimo, ovo nije prvi incident u saobraćaju Duška Vujoševića i udes u kojem je, srećom, prošao bez težih povreda.

Vujošević je 2015. godine u avgustu imao manji udes kod novobeogradskog tržnog centra Ušće kada se svojim terencem BMW X3, krećući se iz pravca Brankovog mosta sudario sa automobilom koji se kretao iz pravca Tržnog centra Ušće.

Takođe, juna 2014. Vujošević je imao saobraćajku na Autokomandi kada se sudario sa tramvajem, tačnije, tramvaj je udario u zadnji desni ugao njegovog terenca. Međutim, imajući u vidu saobraćajne propise i to da šinsko vozilo ima prednost na kružnom toku,  odnosno da automobil nema šta da traži u njegovoj traci u tom delu grada, košarkaški trener je bio kriv za ovaj udes te je morao da plati veliku kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
usput

27.09.2023 11:25

Čovek koji svima drži moralne pridike.Strpati ga u zatvor......