DECA GA PRONAŠLA MRTVOG U PARKIĆU NA BANOVOM BRDU! Danima je sedeo na klupici i po kiši i po suncu - PA SKONČAO!

Autor:

Hronika

26.09.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su izjavile da su primećivale muškarca kako provodi vreme napolju, čak i tokom kišnih dana, kada bi sedeo na klupi.

DECA GA PRONAŠLA MRTVOG U PARKIĆU NA BANOVOM BRDU! Danima je sedeo na klupici i po kiši i po suncu - PA SKONČAO!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Užasna scena se odigrala na Banovom brdu kada je telo jednog muškarca pronađeno bez znakova života u niskom rastinju. Nažalost, ni hitna pomoć nije mogla pravovremeno da mu pomogne, prenosi Telegraf.

Prema informacijama dostupnim javnosti, postoji sumnja da je reč o prirodnoj smrti, s obzirom na to da su očevici izjavili da su muškarca videli kako boravi na otvorenom prostoru danima.

Komšije su izjavile da su primećivale muškarca kako provodi vreme napolju, čak i tokom kišnih dana, kada bi sedeo na klupi. Niko od njih nije znao ko je on ili kakve su njegove okolnosti.

Najtragičnije je to što su telo pronašla deca. Ova nesrećna vest ostavlja duboku tugu i zabrinutost među lokalnom zajednicom i poziva na veću pažnju prema onima koji možda žive u teškim uslovima ili su bez doma.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading