AKO PREPOZNATE OVOG MOMKA, ODMAH OBAVESTITE POLICIJU: Ovako je opljačkao stan u Višnjičkoj Banji

Autor:

Hronika

24.09.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

22. septembra, oko 11 časova ovaj momak u naselju Višnjička banja opljačkao je stan.

AKO PREPOZNATE OVOG MOMKA, ODMAH OBAVESTITE POLICIJU: Ovako je opljačkao  stan u Višnjičkoj Banji

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Jedan stan u ovom naselju postao je meta njegove kriminalne aktivnosti, te je odneo sve vredne stvari koje je pronašao. Ovim putem, apelujemo na sve koji ga možda prepoznaju da hitno obaveste policiju.

 

 

Nedavno smo bili svedoci nekoliko pljački u ovom naselju, što dodatno potencira ozbiljnost ovog problema. U poslednjih nedelju dana, više stanova je bilo izloženo razbojništvu, čime je osećaj sigurnosti građana duboko narušen. Sada je trenutak da zajedno delujemo i pomognemo u identifikaciji osumnjičenog kako bismo osigurali naše domove i zajednicu od daljih napada.

Saradnja građana i policije je ključna u rešavanju ovakvih incidenata. Molimo sve koji imaju bilo kakve informacije o ovom pljačkašu da ih podele sa nadležnim organima kako bismo sprečili dalje kriminalne aktivnosti i zaštitili našu zajednicu od ovakvih incidenata. Sigurnost svih nas je od suštinskog značaja, i zajedničkim naporima možemo osigurati da se osećamo bezbedno u našem naselju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading