TRAGEDIJA U GRČKOJ! Državljanin Srbije (68) preminuo na plaži u Asprovalti

Autor:

Hronika

23.09.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj potresao je obalu Asprovalte u Grčkoj, gde je 68-godišnji državljanin Srbije izgubio život u nesreći na plaži.

TRAGEDIJA U GRČKOJ!  Državljanin Srbije (68) preminuo na plaži u Asprovalti

Foto: shutterstock

 Nesreća se dogodila juče, kada je muškarac izvučen iz mora, a iako su brzo reagovali spasioci s plaže i medicinski tim, nažalost, nije bilo spasa za njegov život.

Prema informacijama dostupnim u medijima, nakon što je izvučen iz vode, odmah je otpočeta reanimacija na licu mesta. Hitna pomoć je ubrzo stigla na mesto nesreće i prevezla ga u opštu bolnicu u Solunu, ali, nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

O uzroku nesreće i tragičnog ishoda, grčki mediji nisu naveli konkretne informacije. Nije bilo informacija o tome da li je na plaži bila podignuta crvena zastava, koja obično označava opasnost ili nepovoljne uslove za kupanje. Bez daljnjih informacija, ostaje nejasno da li je nesreća uzrokovana nemirnim morem, zdravstvenim problemima ili nekim drugim faktorima.

Ova tragična vest potresa sve koji su je čuli, a naročito porodicu i prijatelje preminulog državljanina Srbije. Njegova smrt nas podseća na važnost opreza i pažnje tokom boravka na plaži i u vodi, posebno u nepredvidivim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading