POVREĐENA TRUDNICA (21) I DVOJE DECE U TEŠKOM UDESU! Četvorogodišnjak ima teške telesne povrede, hitno prebačeni u UKC Niš!

Autor:

Hronika

22.09.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Sokobanje povređena trudnica i njenih dvoje dece.

POVREĐENA TRUDNICA (21) I DVOJE DECE U TEŠKOM UDESU! Četvorogodišnjak ima teške telesne povrede, hitno prebačeni u UKC Niš!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

U okolini Sokobanje došlo je do teškog udesa kada su se sudarili putnički automobil i kombi vozilo.

Povređena je trudnica u osmom mesecu trudnoće J.J. (21) i njena dvojica sinova starih četiri i dve godine prevezeni su u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Niš, prenosi Blic.

Kako se dalje navodi, četvorogodišnjak je zadobio teške telesne povrede dok su njegova trudna majka koju od porođaja deli mesec dana i dvogodišnji brat povređeni lakše.

- Dečak star četiri godine ima teže nagnječenje grudnog koša i primljen je na Kliniku za dečju hirurgiju. Dečak star dve godine nema vidljivih povreda i biće opserviran na klinici za dečju hirurgiju. J.J. (21), trudnica u osmom mesecu trudnoće, nakon pregleda ginekologa i neurohirurga sa posekotinom glave primljena u opservaciju - kažu za pomenute medije u UKC Niš.c.

- Jošanica u opštini Sokobanja. Sudarili su se putnički automobil u kojem se nalazila trudnica sa decom i kombi vozilo. Odmah nakon udesa, majka je sa decom hitno transportovana u UKC Niš a obojica vozača u bolnicu u Zaječaru - rekli su u policiji.

Nakon sprovedene dijagnostike, prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da vozači nemaju povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading