OVO JE MESTO JEZIVOG ZLOČINA U VLAŠKOM DOLU: Žena u kući pucala u muškarca, a onda sa decom odnela telo U ŠUMU da ga sakrije!

Autor:

Hronika

16.09.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Vlaškog Dola ne pamte da se u njihovom selu dogodilo ovakav zločin.

OVO JE MESTO JEZIVOG ZLOČINA U VLAŠKOM DOLU: Žena u kući pucala u muškarca, a onda sa decom odnela telo U ŠUMU da ga sakrije!

Foto: ST/D. KADIĆ

Vlaški Do

Telo muškarca (56) iz Požarevca pronađeno je juče u šumi na području Kučeva, a njegova supruga LJ. J. priznala je krivicu u Višem javnom tužilaštvu. Za zločin su osim nje osumnjičeni i ćerka i sin ubijenog.

Kako se nezvanično saznaje od meštana Vlaškog Dola u kom su živeli, Lj. J. je ubila žrtvu, isekla njegovo telo i uz pomoć dece ga bacila ga u šumu udaljenu 60 kilometara od sela.

Meštani Vlaškog Dola ne pamte da se u njihovom selu dogodilo ovako nešto, kažu da je u pitanju malo mesto u kom se svi znaju.

- Bili su jako čudni, samo su se noću šetali. Bili su jako čudna porodica. To mu je bivša žena - kaže jedan od meštana.

Navodno, motiv ubistva su nerazjašnjeni porodični odnosi.

Ubijeni muškarac želeo je da iz kuće izbaci bivšu ženu i decu, a osumnjičena Lj.J. ga je zbog toga ubila na spavanju. 

U Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu saslušane su LJ.J. i A.A. Lj.J. je priznala krivicu, dok se A.A. branila ćutanjem.

Po zahtevu Tužilaštva Viši sud je odredio pritvor od 30 dana majci Lj.J. (56) i ćerki A.A. (31) zbog teškog ubistva muškarca (56) kod Požarevca, dok je sin koji je osumnjičen za teško ubistvo u pomaganju još uvek u bekstvu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading