DETETU RAZBIJENA GLAVA METALNOM KUGLOM: Užas u osnovnoj školi u Pećincima

Autor:

Hronika

15.09.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U osnovnoj školi "Slobodan Pajić Baja" u Pećincima dogodio se užasan incident kada je na času fizičkog učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu.

DETETU RAZBIJENA GLAVA METALNOM KUGLOM: Užas u osnovnoj školi u Pećincima

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Policija na terenu

Incident se, kako saznajemo, dogodio u ponedeljak, a povređeni učenik je odmah prevezen za Beograd u Dečju kliniku u Tiršovoj gde je operisan u utorak i sada je dobro.

Zabrinuti roditelji đaka koji pohađaju ovu školu javili su se medijima i kazali da su odeljenja starijih razreda tog dana u popodnevnoj smeni imali čas fizičkog kada su bacali kuglu u dalj.

- Jedan dečak je bacio kuglu, a drugi se iznenada našao ispred njega i nenamerno ga je dečak pogodio kuglom u glavu. Deca su bila uplašena i zabrinuta, a dečak je hitno odvezen u bolnicu gde je kasnije operisan jer je imao tešku frakturu lobanje. Kakve će to posledice ostaviti na njegovo zdravlje i nastavak školovanja, ne znamo - rekao je jedan roditelj.

Ističe da sve roditelje dece koja pohađaju tu školu zanima kako je do ovog, umalo kobnog događaja došlo, i da li će Ministarstvo prosvete preispitati odgovornost škole za to.

Majka povređenog dečaka potvrdila je za Kurir da se u ponedeljak nesreća dogodila.

- Moj sin je operisan i sada je dobro hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, deca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo - kratko nam je kazala majka povređenog osnovca.

Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.

OŠ "Slobodan Pajić Baja" - Bez odgovara

Kurir je više puta pozvao školu na fiksni telefon dostupan na sajtu, ali niko nije odgovarao na pozive. Uputili smo i pitanja mejlom, ali odgovore još nismo dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading