NISU SOFI SVI ZLI, SREĆNA SAM ŠTO TE IMAM, MA GDE DA SI: Reči bake Sofije ubijene u "Ribnikaru" slamaju srca!

Autor:

Hronika

13.09.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored najbližih, dirljive poruke napisali su i njeni drugari.

NISU SOFI SVI ZLI, SREĆNA SAM ŠTO TE IMAM, MA GDE DA SI: Reči bake Sofije ubijene u "Ribnikaru" slamaju srca!

Foto: Društvene mreže

Sofija Negić, jedna od devetoro dece ubijene u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", juče bi napunila 14 godina. Povodom tog datuma, oglasila se njena baka sa potresnim rečima koja slamaju srca. 

- Dušo moja, ti znaš da sam uvek sa tobom, uvek ću biti i beskrajno te volim. Radujem se danu kada ćemo se sresti i kada ćeš me čvrsto zagrliti. Svima je preteško i puno te dobrih ljudi voli, nisu, Sofi, svi zli. Mnogo pati tvoj ujko i svaki dan te posećuje. Puno nedostaješ svom bratu, koji nema još pet godina, svašta je on planirao da uradi sa svojom sekom Sofijom. Sada, stalno pravi neke mašine, da ide na neku daleku planetu i da te vrati kući.

Zbog njih, mame, malog brata, tate, ujke, dede i svih kojima neizmerno nedostaješ, moram ostati s njima jer ja sam mama i baba i tu sam da pomognem. Mada, ljubavi, bol je ogromna i nikad neće proći. Sunce moje, srećna sam što te imam, ma gde da si - napisala je neutešna baka Đulkica.

"Da bar još jednom vidim te iskrene okice"

Osim babe, Sofiji je pismo za rođendan napisala i kuma Mia.

- Tvoj 14. rođendan nismo uspele zajedno da dočekamo. Nismo znale da će neko uzeti šansu za zagrljaj. Da bar još jednom vidim te iskrene tvoje okice, da ti pružim zagrljaj pun ljubavi. Da budem pored tvoje neopisive dobrote i velikodušnosti. I kad nam je teško bodrimo jedna drugu. Sad nam ostaje da verujemo da ćemo se ponovo sresti i krenuti tamo gde smo stale. Obećavam ti. Jedina stvar koju sam oduvek želela je da budeš srećna, pa ti to želim i ovaj put.

Pronalazila si je u malim ali vrednim stvarima, bila si hrabra i svoja. To je tvoj najveći uspeh. Ponosna sam! Mislim na tebe, anđele. Hvala ti što si pokazala šta je ljubav, šta zapravo znači biti dobar i pošten čovek. Drago mi je da sam poznavala takvu osobu kao što si ti. Volim te najviše na celom svetu. Nedostaješ. Srećan rođendan - napisala je ona.

Takođe, pored najbližih, dirljive poruke napisali su i njeni drugari.

- Piši, briši… Ne znam kako da počnem, šta bih o tebi mogla reći, a da se iznutra ne raspadnem od bola. No, to nisi ti, moja Soko, ti si oduvek i zauvek bila i bićeš razdragana iskrica svetlosti koja peva „Here comes the sun” i širi ljubav. Stoga ćemo ovo pismo povesti u drugom pravcu, evo pustila sam The Beatlese i sad si mi tu i tako volim kad si mi tu - reči su jedne od Sofijinih drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading