JEZIVO PORODIČNO NASILJE U SURČINU: Pretukao suprugu i počupao joj pramen kose

Autor:

Hronika

05.06.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim, da mu produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi od 14.05.2024. godine.

JEZIVO PORODIČNO NASILJE U SURČINU: Pretukao suprugu i počupao joj pramen kose

Foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 05.06.2024. godine podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv okrivljenog S.Đ. (rođen 1995. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194. stav 1. Krivičnog zakonika.

On je na taj način što je dana 25.04.2024. godine u Surčinu primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet svoje supruge kada joj je zadao više udaraca rukama stisnutim u pesnicu u predelu glave i tela i vukao je za za kosu, nakon čega je na mesto događaja došao svedok i okrivljenog uhvatio za ruke, odvojio ga od oštećene i stao između njih dvoje, da bi zatim okrivljeni ponovo uhvatio oštećenu za kosu i tom priliokom joj počupao pramen kose, usled čega je oštećena zadobila lake telesne povrede u vidu nagnječina u levoj polovini čeonog predela i osećala strah i ugroženost po sopstveni život i telo.

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim, da mu produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi od 14.05.2024. godine, da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od  1 (jedne) godine i 6 (šest) meseci, kao i da mu na osnovu člana 84. Krivičnog zakonika izrekne meru bezbednosti Obaveznog lečenja alkoholičara i na osnovu člana 89a. Krivičnog zakonika meru bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading