KRVAVA SVAĐA U BEOGRADU! Pomahnitali motorista kacigom polomio prozor i šoferku trolejbusa - POVREDIO I ŠOFERA!

Autor:

Hronika

13.09.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.K. je hitno prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari pružili medicinsku pomoć i konstatovali lake telesne povrede.

KRVAVA SVAĐA U BEOGRADU! Pomahnitali motorista kacigom polomio prozor i šoferku trolejbusa - POVREDIO I ŠOFERA!

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

U nedelju se u Beogradu dogodio neobičan incident u saobraćaju kada je vozač trole na liniji 40, identifikovan kao D.K. (49), povređen nakon sukoba sa vozačem motora, M.Đ. (31).

Prema svedočenjima, konflikt je izbio nakon verbalne svađe između vozača trole i vozača motora. Nakon ove rasprave, vozač motora je kacigom razbio prozor i šoferšajbnu trole, pri čemu je staklo povredilo vozača trole.

D.K. je hitno prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari pružili medicinsku pomoć i konstatovali lake telesne povrede. Srećom, njegove povrede nisu bile ozbiljnije prirode.

Policija je stigla na mesto incidenta i uhapsila vozača motora. M.Đ. je sada suočen sa krivičnom prijavom zbog nasilničkog ponašanja u saobraćaju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading