BIZARNA SAOBRAĆAJKA KOD SREMSKE KAMENICE! Izleteo iz kola pri udesu pa završio u BUNARU - novosadski vatrogasci NISU VEROVALI ŠTA VIDE!

Autor:

Hronika

09.09.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadski vatrogasci su brzom reakcijom izvukli vozača iz bunara.

BIZARNA SAOBRAĆAJKA KOD SREMSKE KAMENICE! Izleteo iz kola pri udesu pa završio u BUNARU - novosadski vatrogasci NISU VEROVALI ŠTA VIDE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Ilustracija

Danas oko 7 časova, u naselju Paragovo kod Sremske Kamenice, došlo je do dramatične saobraćajne nesreće kada je vozač izgubio kontrolu nad svojim vozilom i prevrnuo se.

Ono što je naročito iznenađujuće u vezi s ovim incidentom jeste činjenica da je vozač ispao iz vozila i završio u obližnjem bunaru.

Nesrećni događaj brzo je privukao pažnju lokalnih vlasti i hitnih službi. Novosadski vatrogasci su brzom reakcijom izvukli vozača iz bunara, dok je ekipa hitne pomoći preuzela brigu o njegovom zdravlju. Za sada nije poznat stepen povreda vozača, a detalji o njegovom zdravstvenom stanju će biti poznati nakon lekarske procene.

Policija je stigla na mesto nesreće i izvršila uviđaj kako bi utvrdila uzroke i okolnosti ove nezgode. Detalji nesreće biće objavljeni nakon što se završi policijska istraga.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading