PLAVA AVETINJA TERORIŠE SREMSKU KAMENICU! Zbrinuti građani snimali "PLAVU NAKAZU" - zamalo da se slupaju kada su ga UGLEDALI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj neobičan prizor izazvao je različite reakcije među ljudima, a mnogi su uporedili ovog muškarca sa likovima iz kultnog filma "Avatar".

PLAVA AVETINJA TERORIŠE SREMSKU KAMENICU! Zbrinuti građani snimali "PLAVU NAKAZU" - zamalo da se slupaju kada su ga UGLEDALI! (VIDEO)

Foto: /www.instagram.com/192_rs/

U Sremskoj Kamenici, Srbija, zabeležena je neobična scena u kojoj je jedan muškarac u potpunosti ofarban plavom bojom privukao pažnju prolaznika.

Ovaj muškarac nosi kratke plave šortseve i ima dugu plavu kosu koja je zapletena u kiku. Sve njegovo telo, uključujući lice, ofarbano je u plavu boju.

Ovaj neobičan prizor izazvao je različite reakcije među ljudima, a mnogi su uporedili ovog muškarca sa likovima iz kultnog filma "Avatar". Na društvenim mrežama su se pojavili komentari koji povezuju ovog muškarca sa različitim fikcionalnim likovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Zbog njegovog izgleda, mnogi su odmah povezali da je verovatno bio inspirisan kultnim filmom "Avatar", gde glavni likovi izgledaju veoma slično kao on.

Trenutno nije poznato zašto se ovaj muškarac oblači i farba na ovaj način, ali je jasno da je privukao pažnju lokalnih stanovnika i prolaznika. Ovakvi neobični prizori povremeno se javljaju širom sveta i često izazivaju radoznalost i zabavu ljudi.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading