UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Vređao policiju, građani ga prijavili!

Autor:

Hronika

08.09.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po dolasku policije, glumac je počeo da ih vređa.

UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Vređao policiju, građani ga prijavili!

Foto: St/N. Pančić

Glumac Sergej Trifunović, uhapšen je u Splitu zbog vređanje policije.

Naime, prvo su građani zvali policiju kada se Trifunović igrao sa svojim psom ovčarom, jer nije koristio uzicu. Po dolasku policije, glumac je počeo da ih vređa, nakon čega je priveden.

Policija tvrdi da je držao psa bez nadzora, a omalovažavao i vređao policijskog službenika.

Podsetimo, Sergej Trifunović poznat je po velikom broju skandala, od vređanja žena, tuča, prekršajnih problema, pretnji, a poslednji incident dogodio se nakon saobraćajke 28. maja oko 19:40, kada je policija zahtevala testove na narkotike na kojima je glumac bio pozitivan na kokain i kanabis. 

- Nakon udesa utvrđeno je da je Trifunović bio pod dejstvom narkotika: kanabisa i kokaina, međutim, to nije sve. Glumac i pored toga što je koristio nedozvoljene supstance, nije čak imao ni dozvolu za upravljanje motocikom, što znači da je motor vozio bez dozvole - ispričao je tada naš izvor. 

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

 

Sergej Trifunović je i ranije imao problematično ponašanje, a poznat je i po sukobu sa Biljanom Srbljanović.

Nakon napada na Biljanu Srbljanović, Sergej Trifunović nije stao, već je brutalno počeo da napada žene, pa su se na njegovoj meti našle dve novinarke Srpskog telegrafa koje su radile samo svoj posao i pozvale ga povodom teksta u kom se pominje. On je tom prilikom, pokrenuo javnu hajku protiv naše dve koleginice, objavio njihove brojeve a na njihov račun uputio je salvu vulgarnih uvreda, jednu je čak nazvao prostitutkom. 

I pre ovog incidenata na meti njegovih vulgarnosti našle su se bivša predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, ali i direktorka i urednica Studija B, Ivana Vučićević, koju je javno nazvao "fuksom".

2010. godine  Sergej Trifunović zaustaviljen je od strane policije nakon čega je utvrđeno da je upravljao automobilom pod zabranom. Prema pisanju medija, on je pod dejstvom alkohola prošao na crveno svetlo, ali je kasnije protiv njega, u ovim slučajevima, obustavljen postupak.

Glumac je zbog upravljanjem automobila pod narkoticima zadržan u policijskoj stanici, nakon što je 17. aprila nadomak Kruševca uhvaćen da upravlja automobilom pod dejstvom marihuane.

Inače, ovo je samo još jedan u nizu slučajeva da Trifunović krši zakon u saobraćaju. Velika prašina podigla se kada je glumac na Novom Beogradu, u večernjim časovima, svojim automobilom zakucao u autobus Javnog gradskog prevoza, a potom pobegao.

Kako su mediji tada pisali, on se posle udesa pravdao da je otišao jer je "morao da otvori vrata majstorima i da nahrani mačke“. Nekoliko sati posle incidenta, sam se prijavio policiji. Kako je pobegao sa lica mesta nije mogao tada biti testiran na narkotike.

Međutim, ni tu nije bio kraj. Nepunih mesec dana kasnije, Trifunović je svojim džipom "audi Q2“ ponovo izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu za Novi Sad, kada se brzinom od 150 kilometara na sat zakucao u "fijat stilo“ kojim je upravljao Srđan S. (44), a koji je zbog povreda završio u bolnici. Nesrećni čovek je kasnije izjavio za medije da je čudom preživeo sudar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading