EVO ŠTA KAŽE POLICIJA O UBISTVU U MLADENOVCU! Oni se sumnjiče da su pretukli muškarca u restoranu - naneli mu više udaraca U GLAVU!

Autor:

Hronika

29.08.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama, osumnjičeni su mu naneli više udaraca po glavi i telu, što je dovelo do smrtnog ishoda na licu mesta.

EVO ŠTA KAŽE POLICIJA O UBISTVU U MLADENOVCU! Oni se sumnjiče da su pretukli muškarca u restoranu - naneli mu više udaraca U GLAVU!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Policija u Beogradu, u zajedničkoj akciji sa Višim javnim tužilaštvom, izvršila je hapšenje šest osoba zbog teškog ubistva. Uhapšeni su S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33).

Prema saopštenju, sumnja se da su ovi osumnjičeni, u noći između ponedeljka i utorka, u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, izvršili brutalno ubistvo četrdesetsedmogodišnjeg muškarca. Prema informacijama, osumnjičeni su mu naneli više udaraca po glavi i telu, što je dovelo do smrtnog ishoda na licu mesta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, tokom kojih će biti sprovedeni istražni postupci i pripremljena krivična prijava. Nakon isteka tog roka, biće privedeni nadležnom tužilaštvu radi daljeg postupka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading