UBICAMA IZ FUTOGA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Evo šta je pronađeno na mestu zločina!

Autor:

Hronika

25.08.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela, uhapšeni su L.N, R.O, G.B, svi iz Futoga i D.D. iz Novog Sada, koji su identifikovani ubrzo nakon kritičnog događaja, te im je određeno zadržavanje do 48 časova

UBICAMA IZ FUTOGA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Evo šta je pronađeno na mestu zločina!

Foto: Printscreen/www.instagram.com/192_rs/

Povodom dvostrukog ubistva mladića M. M. i N. Š. sinoć u Futogu, kao i hapšenja četvorice osumnjičenih, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu. Kako je navedeno, oni su osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a preti im kazna doživotnog zatvora.

- Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu izašao na lice mesta, gde je u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem. Događaj je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 11 u vezi čl. 33 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348 st. 4 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina, te se u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu preduzimaju sve radnje i mere na prikupljanju svih dokaza za krivični postupak - navedeno je iz Tužilaštva.

Podsetimo, pucnjavi koja se sinoć oko ponoći dogodila ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, ubijen je mladić N.Š. (19), a sada je preminuo i drugi mladić M.M. (20) koji je bio ranjen.

Jedan od privedenih se sumnjiči da je direktni izvršilac ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading