OVO SU OSUMNJIČENI ZA DVOSTRUKU LIKVIDACIJU U FUTOGU! Svi navijači, jedan od ubijenih bio poznat po bakljadama i teškim krađama!

Autor:

Hronika

25.08.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas se u Futogu dogodilo dvostruko ubistvo, a povod je najverovatnije obračun navijačkih grupa.

OVO SU OSUMNJIČENI ZA DVOSTRUKU LIKVIDACIJU U FUTOGU! Svi navijači, jedan od ubijenih bio poznat po bakljadama i teškim krađama!

Foto: printscreen/www.instagram.com/192_rs/

Ubijeni su Miloš Mamula (20) i Nikola Šumar (19) ispred škole, na mestu gde se najčešće okupljaju mladi, a zbog sumnje da su učestvovali u zločinu uhapšena su četiri lica.

Kako republika saznaje, glavnoosumnjičeni za ubistvo je Nemanja L.

Policija u Novom Sadu osim Nemanje L. (23), uhapsila i D. D. (24), O. R. (21) i B. G. (26) osumnjičene za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj su dva lica ubijena.

O. R. je inače nedavno izašao iz zatvora u kojem je ležao jer je prevozio migrante. Inače, Miloš. M. je pokušao da pobegne i on je nađen malo dalje od mesta pucnjave, tačnije, kod jednog kafića, a Nikola Š. je pronađen odmah pored kola - rečeno nam je iz istrage.

Inače, i uhapšeni i ubijeni su odavno poznati policiji, a pretpostavlja se da je motiv likvidacije sukob navijačkih grupa

Jedan od ubijenih Nikola Šumar, kako saznaje Republika, bio je poznat policiji po bakljadama, remećenja javnog reda i mira, teškim krađama, a dovodi se u vezu i sa drogom mada nije za to hapšen.

Podsećamo, dvojica mladića sedela su sinoć ispred škole gde se i inače mlađi meštani okupljaju svako veče, kada je na njih pucano iz vozila u pokretu.

Nikola je tom prilikom teško ranjen, ali je jutros preminuo u bolnici, dok je na licu mesta nastradao Miloš Mamula. 

Na snazi je i dalje policijska akcija "Krug", pojačane su policijske snage na svim izlazima i ulazima u grad.

Doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći je rekao da je prvi poziv primljen 17 minuta posle ponoći od strane policije.

Na licu mesta zatečen je mladić bez svesti koji je u teškom stanju prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV. On je jutros preminuo u bolnici.

Sledeći poziv stigao je 51 minut posle ponoći, kada je policija na licu mesta zatekla još jednog mladića koji je bio mrtav.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading