TERETE SE ZA TRI LIKVIDACIJE I PET POKUŠAJA UBISTAVA! Vračarci ostaju iza rešetaka! LUDI DŽONI JOŠ IZMIČE PRAVDI!

Autor:

Hronika

25.08.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno odeljenje Višeg suda u Beogradu produžilo je pritvor članovima grupe "Vračarci" koja se tereti za tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava, saznaje Kurir.

TERETE SE ZA TRI LIKVIDACIJE I PET POKUŠAJA UBISTAVA! Vračarci ostaju iza rešetaka! LUDI DŽONI JOŠ IZMIČE PRAVDI!

Foto: Shutterstock

Specijalno odeljenje Višeg suda u Beogradu produžilo je pritvor članovima grupe "Vračarci" koja se tereti za tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava.

- Sud je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima N.T, L.C, A.M, A.N, V.M, D.M, Đ.K, I.B, J.B, N.K, M.T, N.B, R.T, S.M, D.N, N.V, F.G i V.K produžio pritvor, a koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana - navodi se iz Višeg suda.

Pritvor je prema okrivljenima N.T, L.C, A.M, A.N, V.M, D.M, Đ.K, I.B, J.B, N.K, M.T, N.B, R.T, S.M, N.V, F.G i V.K. produžen jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva svih navedenih okrivljenih ponaosob, te usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, svaki ponaosob, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da su imenovani okrivljeni osnovano sumnjivi da su izvršili krivična dela za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica istih doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

- Prema okrivljenom okrivljenom D.N pritvor je produžen jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - dodaje se.

Podsetimo, pritvor je produžen pripadnicima grupa uhapšenim u novembru prošle godine, dok se još njih nalazi u bekstvu ili su već bili iza rešetaka.

U bekstvu se nalazi u vođa ove kriminalne grupe, Nikola Vušović zvani Ludi Džoni ili Džoni sa Vračara.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading