JEZIVA NESREĆA KOD ČAČKA, SEDAM OSOBA POVREĐENO! Hitno prevezeni u bolnicu

Autor:

Hronika

13.08.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici čekaju skoro sat vremena.

JEZIVA NESREĆA KOD ČAČKA, SEDAM OSOBA POVREĐENO! Hitno prevezeni u bolnicu

Foto: RINA

Na magistralnom putu Čačak - Užice u Ovčarsko-kablraskoj klisuri tokom popodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povrđeno sedam lica. Svi su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Čačku.

- Na Urgentno-prijemnu službu primljeno je sedam osoba povređenih u saobraćajnom udesu. Četiri ženske osobe i tri muškaraca. Svi pacijenti su stabilnih vitalnih parametara. U toku je njihova dijagnostika. Detaljne informacije o njihovom zdravstvenom stanju biće poznate upravo nakon završetka dijagnostike - potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Usled ove saobraćajne nezgode na ovoj deonici puta formirana je kolona vozila dugačka oko 10 kilometara. Putnici čekaju skoro sat vremena.

- Nije nam poznato kad će se ova kolona pokrenuti. Postoje zaobilazni pravci preko okolnih sela, što možda vozačima može pomoći da ne čekaju i dalje. Mi smo domaći, pa smo a vreme krenuli obilaznicom - kaže vozač Ivan Stanković iz Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading