UVEK JE VIKAO NA NJU I POVREĐIVAO SEBE: Progovorile komšije mladića iz Borče koji je pucao sebi u glavu nakon svađe sa devojkom

Autor: Republika

Hronika

09.08.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije tvrde da se iz kobnog stana uvek čula galama

UVEK JE VIKAO NA NJU I POVREĐIVAO SEBE: Progovorile komšije mladića iz Borče koji je pucao sebi u glavu nakon svađe sa devojkom

Foto: Shutterstock

Pištolj

Mihajilo S. (23) koji je sinoć sebi pucao u glavu iz pištolja u Borči, u teškom je stanju.

Do nesreće je došlo oko 23 sata u stanu njegove devojke.

Policija je obavila uviđaj, kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo. Izjavu je u policiji dala i devojka povređenog mladića. 

- On je kod nje bio svakodnevno, visok je, nabildovan, istetoviran. Nikada nju nije povredio, ali se svakodnevno čula galama. Njega smo svaki dan slušali koliko viče, udara vratima, nju nikada nismo čuli ni kako viče. Ona je bila skroz normalna. Uvek se javljala, ne znam šta joj je ovo trebalo. Po izrazu lica vidiš da je problematičan - pričaju komšije za Blic.

Kako navode, sinoćnje scene su bile veoma uznemirujuće.

- Njega su izneli na nosilima, ona je vrištala i plakala - pričaju komšije.

O nesreći koja se sinoć dogodila svedoče tragovi krvi ispred stana. Ostale su i papuče za koje se pretpostavlja da su Mihajilove. 

Republika

Foto: Shutterstock

 

Muškarac koji živi u zgradi rekao je da su ih nekoliko puta prijavljivali, da su zvali sve koje su mogli, kako bi ih smirili, jer svađe su se obično dešavale popodne i uveče, a ljudi okolo stanuju sa decom, pa nisu mogli da spavaju od njih.

Komšije tvrde da mladić nije tukao devojku, ali da je sebe povređivao.

- Jednom je bila policija, komšije su zvale jer je bilo neizdržljivo. Vrata su lupala, prozori, cela zgrada se orila - pričaju komšije.

Prema rečima očevidaca, pucnjava se dogodila u samom centru Borče, u periodu kada je ulica bila i dalje puna dece koja se igraju u parkiću preko puta zgrade u kojoj se dogodila pucnjava.

Mladić se nalazi u Urgentnom centru, u teškom stanju.

- Ima povrede mozga, sediran je, priključen je na aparate. Stanje je teško i komplikovano - kaže izvor iz bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading