TEŠKA ŽIVOTNA SUDBINA NESTALOG MUŠKARCA NA DUNAVU: Celo selo na reci u potrazi za Pericom!

Autor:

Hronika

06.08.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Mesne zajednice Mosna od jutros čamcem traga za nestalim muškarcem, ali za sada nema nikakvih novosti.

TEŠKA ŽIVOTNA SUDBINA NESTALOG MUŠKARCA NA DUNAVU: Celo selo na reci u potrazi za Pericom!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Perica M. nestao je juče u selu Mosna, na Dunavu, kada je krenuo na kupanje nedaleko od Porečkog zaliva. 

Pošto se nije vratio, porodica se dala u potragu za nestalim muškarcem, koji do sada nije nađen. Na obali gde se pretpostavlja da je muškarac ušao u vodu nađeni su njegovi lični predmeti. 

Kako su nam rekli meštani sela, sve se odigralo juče u popodnevnim satima.

- On je poslepodne otišao na reku, tako mi je ispričao komšija. Krenula je oluja, i nije se vratio. Porodica je odmah počela da ga traži, ali za sada nema nikakvog traga o njemu, osim stvari koje su nađene na mestu gde je ušao - kaže komšija nestalog Perice. 

Oni dodaju da je porodica nestalog muškarca časna i poštena, a da su se u selo doselili iz sela Duboko pre nego što se Perica rodio.

- Njegovi su došli iz Dubokog, žive nekoliko decenija ovde. To je namučena porodica, majka je imala ti puta infarkt, otac je teško bolestan. Sestra živi u selu, ima dete iz prvog braka, nažalost on je neoženjen i nema dece. Perica je radio jedno vreme u rudniku u Majdanpeku, ali trenutno nije zaposlen. Završio je za mašinbravara, čime se bavio nakon škole - objašnjava komšija i dodaje:

Predsednik Mesne zajednice Mosna od jutros čamcem traga za nestalim muškarcem, ali za sada nema nikakvih novosti. Niko ga nije za sada još uočio. Nadamo se da ćemo ga uskoro naći živog i zdravog - zaključuje komšija nestalog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading