OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE ZA KOJOM SE TRAGALO DVE NEDELJE: Javila mi se iz policije, samo mi je kratko rekla "ja sam"

Autor:

Vesti

04.08.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka, koju su novinari zatekli na putu do policijske stanice rekla je da ne zna pojedinosti gde je bila njena ćerka i šta joj se sve dogodilo u danima kada porodica nije znala gde je

OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE ZA KOJOM SE TRAGALO DVE NEDELJE: Javila mi se iz policije, samo mi je kratko rekla "ja sam"

Foto: Printscreen/Instagarm/fruskagoratv

Valentina Nikolić

Devojčica (13) iz Buđanovaca kod Rume koja je posle 13 dana potrage pronađena u Beogradu trenutno je u policijskoj stanici. Njena majka rekla je za medije da je sada spokojna što joj je dete vraćeno kući i da je trenutno na putu do policijske stanice kako bi se srela sa svojim detetom.

- Moje dete je živo i zdravo. Hvala svima koji su učestvovali u potrazi i molili se da moje dete dođe kući. Beskrajno hvala - rekla je novinarima Kurira zahvalna majka i dodala:

- Pre pola sata me je zvao inspektor, rekao je da mi je dete s njim u stanici i da je živa i zdrava, da nije povređena. Tražila sam od njega da mi je da na telefon, što je on i uradio. Ona mi je samo kratko rekla "ja sam".

Devojčica je nestala pre 13 dana kada je izašla iz kuće kako bi odnela 200 dinara koje je prethodno ostala dužna za vožnju na ringišpilu. Tada je na sebi imala majicu, šorc i duks sa kapuljačom, a njen nestanak prijavila je njena porodica sutradan nakon što su preživeli neprespavanu noć tragajući za njom.

Majka je rekla i da ne zna pojedinosti gde je bila njena ćerka i šta joj se sve dogodilo u danima kada porodica nije znala gde je.

- Za sada ništa ne znamo, ali se nadamo da ćemo sve uskoro saznati - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading