TUŽAN KRAJ POTRAGE ZA VLADANOM NESTALIM U CRNOJ GORI: Pronašli ga mrtvog u slupanom automobilu, u provaliji!

Autor:

Hronika

27.07.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, pronašli su auto u provaliji i treba da ga izvuku.

TUŽAN KRAJ POTRAGE ZA VLADANOM NESTALIM U CRNOJ GORI: Pronašli ga mrtvog u slupanom automobilu, u provaliji!

Foto: Privatna arhiva

Vladan Stanković

Potraga za Vladanom Stankovićem, koji je u ponedeljak 24. jula, nestao na putu za Ulcinj, tragično se danas okončala kada je u automobilu koji je sleteo u provaliju pronađeno njegovo telo, potvrdila je za Nova.rs njegova porodica.

 - Jutros mi došao brat iz Beograda i on i još tri druga su krenuli da ga traže. Pronašli su automobil i u njemu Vladana, policija me još ništa nije obavestila - kaže za beogradske medije Dragica Stanković, supruga Vladana za kojim se tragalo.

Prema nezvaničnim informacijama, pronašli su auto u provaliji i treba da ga izvuku. Kako je Telegraf.rs prvi objavio, Vladan je nestao u ponedeljak ujutru oko 11 sati tokom odmora u Crnoj Gori.

Vladan je u ponedeljak iz pravca Utjehe krenuo ka Ulcinju automobilom fiat idea teget boje i od tada mu se gubio svaki trag.

- Sa brda kod plaže Utjehe (plaža između Bara i Ulcinja) krenuo je ka Ulcinju da zameni ulje bez dokumenata, samo sa telefonom i nešto novca. Nije imao majicu na sebi - rekla je za Telegraf.rs njegova sestričina Svetlana Kukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading