PREMINUO ČUVENI NOVINAR RTS-a: Javni servis Srbije saopštio tužne vesti!

Autor:

Hronika

04.08.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka mu je večna slava i hvala za sve što je dao medijskoj industriji i svojim bliskima.

PREMINUO ČUVENI NOVINAR RTS-a: Javni servis Srbije saopštio tužne vesti!

Foto: RTS

Iznenadna smrt novinara Radio-televizije Srbije, Dragana Manića, uznemirila je medijsku zajednicu. U 63. godini života, Manić je napustio ovaj svet ostavljajući za sobom bogatu karijeru u produkciji Zabavnog programa, gde je celog svog radnog veka bio angažovan kao pomoćnik reditelja.

Dragan Manić će biti zapamćen kao vrhunski profesionalac u svom poslu, čovek sa izuzetnim radnim etosom i ljubazan kolega koji je svojim prisustvom unapređivao atmosferu na radnom mestu. Njegova smrt ostavlja veliku prazninu među njegovim saradnicima i prijateljima u RTS-u.

O njegovom odlasku oglasila se i Radio-televizija Srbije koja je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka Dragana Manića. U saopštenju RTS-a istaknuto je da je Manić bio drag kolega i prijatelj svima s kojima je sarađivao.

Sahrana će biti obavljena u ponedeljak, 7. avgusta, u 11 časova na Novom bežanijskom groblju, gde će se porodica, prijatelji i kolege oprostiti od ovog cenjenog novinara.

Neka mu je večna slava i hvala za sve što je dao medijskoj industriji i svojim bliskima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading