MIĆA MEGATREND PRIZNAO DA GA JE OJADILA ŽENA KOJU VOLI: Ušla je u gadno društvo, navode je na ZLO!

Autor:

Hronika

02.08.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića Jovanović progovorio o detaljima pljačke kuće na Senjaku.

MIĆA MEGATREND PRIZNAO DA GA JE OJADILA ŽENA KOJU VOLI: Ušla je u gadno društvo, navode je na ZLO!

Foto: ST/N. MANDIĆ, pixabay.com

Vest da je vlasnik Univerziteta ''Megatrend'' Mića Jovanović opljačkan, te da mu je uz kuće izneseno četiri kilograma zlata, izazvala je burne reakcije u javnosti. Takođe, ono što je dodatno ovaj slučaj učinilo misterioznim i nerazumnjivim jeste i činjenica da je Jovanović najpre prijavio pljačku, a onda povukao prijavu, da bi ponovo prijavio svoju bivšu partnerku za koju sumnja da mu je ukrala zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra.

- To je devojka sa kojom sam ja živeo, pametna, inteligentna, priča engleski, francuski, svira klavir, vredna... Ne mogu ništa loše da kažem, ali je pre dve, tri godine ušla u loše društvo sa dve drugarice koje su je uvukle da radi loše stvari - počinje priču Mića Jovanović za Blic i dodaje da se radi o njegovoj nevenčanoj supruzi sa kojom se rastao krajem prošle godine.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Mića Jovanović

- Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala ista ta njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu - iskren je Jovanović koji ističe da bivšu devojku ne želi da pravda, ali da za nju ima samo reči hvale.

- Da sve to nije viđeno crno na belo na sigurnosnim kamerama, ja tu devojku koju još uvek volim na neki način, ne bih prijavio.

Jovanović tvrdi da ključ od kuće na Senjaku imaju jedino on i ona, kao i da se sve odigralo 26. jula kada  je njegova bivša devojka došla oko 20 časova sa drugaricom u njegovu kuću, a iz iste su izašle dva sata kasnije.

- U gadno društvo je ušla, dve devojke su u pitanju koje je uvlače u loše stvari. Obezbeđenje me je pozvalo kada je stigla, ja sam rekao da je puste - kaže Mića Megatrend i dodaje da je on u to vreme bio u Francuskoj, kao i da je tri dana kasnije kada je došao u Beograd i utvrdio da mu je nestalo zlato:

Republika

Foto: printskrin

Mića Jovanović opljačkan

- 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put.

Jovanović ne krije i da sumnja da zlatne poluge nisu jedino što je odneto iz njegove kuće, kao i da mu je žao što se sve završilo na ovakav način.

O ovom incidentu slučaju se oglasilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo.

- Policijski službenici povodom podnete prijave na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzor i vrše uviđaj - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading